Odobrena dva EU projekta u kojima sudjeluje Lučka uprava Ploče

Lučkoj upravi Ploče pristigla je informacija o odobravanju financiranja projekata iz ciljanog pozivnog natječaja IPA Programa Jadranske prekogranične suradnje (Cross-border Cooperation Programme), u kojem je ova ustanova partner....

Lučka uprava Ploče sudionik konferencije “Pametna rješenja za sigurniji i čišći Jadran” u sklopu projekta INTESA

  U organizaciji Ministarstva mora, prometa i infrastrukture u Zagrebu je u petak održana konferencija pod nazivom “Pametna rješenja za sigurniji i čišći Jadran” (Smart solutions for safer and greener Adriatic), a koja je obuhvatila teme sadašnjih i budućih izazova i prilika u pogledu primjene pametnih informacijskih rješenja za sigurniji i čišći Jadran. Navedena konferencija […]

Prethodno savjetovanje za radove Izgradnje platforme za carinski pregled

Sukladno članku 9. Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi, Naručitelj, prije pokretanja otvorenog postupka javne nabave za radove Izgradnje platforme za carinski pregled (ev. br. INV4/22) provodi prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima.

Prethodno savjetovanje za radove Jaružanje prilaznog kanala luci Ploče

Sukladno članku 9. Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi, Naručitelj, prije pokretanja otvorenog postupka javne nabave za radove Jaružanja prilaznog kanala luci Ploče (ev. br. INV3/22) provodi prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima.

Prethodno savjetovanje za radove Sanacije kolosijeka ranžirne skupine br.2

Sukladno članku 9. Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi, Naručitelj, prije pokretanja otvorenog postupka javne nabave za radove Sanacija kolosijeka ranžirne skupine br.2 (ev. br. INV2/22) provodi prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima.

Prethodno savjetovanje za otvoreni postupak javne nabave velike vrijednosti “Opskrba električnom energijom za razdoblje 2022.-2024.”

Sukladno članku 9. Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi, Naručitelj, prije pokretanja otvorenog postupka javne nabave velike vrijednosti "Opskrba električnom energijom za razdoblje 2022.-2024." (ev. br. N7/21) provodi prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima.

Zamjena postojećeg sustava lučke rasvjete energetski učinkovitom tehnologijom u sklopu projekta SUSPORT

Lučka uprava Ploče partner je u sklopu EU projekta SUSPORT koji se financira u okviru Interreg Italy-Croatia programa. Jedan od glavnih ciljeva projekta SUSPORT je povećanje ekološke održivosti i energetske učinkovitosti luka na programskom području kroz povećanu institucionalnu suradnju kako bi se stvorila osnova za koordinirano i trajno upravljanje ....

Prethodno savjetovanje za radove jaružanja na Terminalu rasutih tereta

Sukladno članku 9. Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi, Naručitelj, prije pokretanja otvorenog postupka javne nabave za radove jaružanja na terminalu rasutih tereta (ev. br. INV16/21) provodi prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima.

Započeo projekt SUSPORT kojim će se unaprijediti energetska učinkovitost lučkih uprava Dubrovnik i Ploče

Predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije i Regionalne agencije DUNEA sudjelovali su na online kick-off sastanku projekta „SUStainable PORTs“, odnosno ‘SUSPORT’ koji je nedavno ugovoren u sklopu INTERREG programa prekogranične suradnje Italija-Hrvatska 2014-2020.

U Anconi održan treći sastanak u sklopu projekta PROMARES

U sklopu projekta PROMARES održan je treći projektni sastanak. Sastanak je održan 22-23. siječnja u Ancona-i, Italija. U sklopu sastanka projektni partneri su prezentirali rezultate svojih TNA analiza (Territorial Need Assessments – TNA).

SC sastanak za MultiAPPRO i zajednički ITN i AdriLon sastanak

SC sastanak za MultiAPPRO i zajednički ITN i AdriLon sastanak
Skip to content